Verianalyysit

Elävän veren tutkimus on mikroskooppinen tutkimus, jossa voidaan nähdään useita profiileita, joita veressä voi olla. Tutkimus on kertoo laajasti elimistön tilasta ja siksi onkin minulle erittäin tärkeä työkalu. Monesti henkilö voi tuntea olonsa hyvinkin vetämättömäksi ja lääketieteen normitutkimuksilla ei löydy syytä oloon.

Usein suolisto on huonossa kunnossa ja se voi läpäistä erilaisia kantoja verenkiertoon, kuten hiivaa, bakteereja, loisia, sieniä ym. Tämä tila kuormittaa lisämunuaista ja maksaa. Verestä voi myös havaita kuonalauttoja, kristallisoitumisia, heterogeenisiä lauttoja ym., jotka aiheuttavat verenkerron ongelmia ja mm. sepelvaltimotautia. Edellä mainitut sairastuttavat ihmisiä hyvinkin vakavasti ja näistä profiileista tulee päästä eroon sekä saada plasma siistiksi.

Läpäisevä suolisto on nykyravitsemuksella ja lääkkeiden suurkuluttajakansana hyvin yleinen tila ja sen havaitseminen mikroskooppisella verianalyysilla onnistuu Elinvoimassa. Tämän havaitsemiseen tarvitaan erityinen laitteisto; kaikilla laitteistoilla ei tätä tilaa pysty havaitsemaan, kuten ei hiivaakaan. Suolen seinämää sanotaan vuotavaksi, jos sen solujen väliset liitokset heikkenevät niin, että suolenseinän läpi pääsee partikkeleita, kuten bakteereja, hiivoja, sieniä, loisia, joiden kuuluisi jäädä suoleen ja poistua ulosteiden mukana.

Suoliston tila oireilee monin tavoin koko keholla; vatsakipu, turvotustaipumus, ilmavaivat sekä ummetus ja/tai ripuli. Koko suolisto voi olla ärtynyt; ohutsuoli, paksusuoli, ylävatsaoireet, närästys ja ruokatorven tulehdus. Muita oireita, kuten väsymys, muistiongelmat, katkonainen uni, keskittymisvaikeudet, lisämunuaisen kuormitus, kilpirauhasen toimintahäiriöt ja iho-oireet. Tutkimuksessa ilmenee myös immunologian tila; puna- ja valkosolujen määrä ja rakenteet sekä onko mahdollisesti puutoksia.

Kuivan veren analyysi kertoo elinten kuormitustiloista. Tutkimuksesta saamme myös laskon ja veren puhtausarvon, joka korreloi elimistön hyvinvointiin. Lisämunuaisstressi on nykypäivänä hyvinkin yleinen profiili ja sen uupuminen aiheuttaa kilpirauhasen epätasapainoa. Lisämunuainen reagoi kaikkeen elimistön epätasapainoon ja mitä aiemmin sen kuormitus havaitaan, sen parempi. Syy selvitetään ja tuetaan elimistöä, elimistöä kunnioittaen. Usein lääketiede mieluusti tarjoaa tähän kohtaan mielialalääkkeet, jotka eivät mielestäni hoida yhtään mitään vaan pahentavat tilaa.

Tutkimus sopii vauvasta vaariin, olipa sinulla minkälaisia ongelmia tahansa jaksamisen kanssa.

14 vuoden terveysvalmentajakokemuksella lämpimästi tervetuloa!

— Sarita

[Takaisin]