Elinvoimaa Blogi Viimeisimmät uutiset

V10 PLUS IHONHOITOSARJAN -20% PÄIVÄT ELINVOIMASSA TI-PE 4.-7.10. KLO 11-19

v10plus-kevatKahden ison seerumin + esim. LX voiteen ostajalle LX silmänympärysvoide 15 ml lahjaksi (arvo 65,-), niin kauan kuin tuotteita ja lahjoja riittää. Toki kaikki asiakkaat saavat jonkun lahjan. 🙂

V 10 Plus -sarjan silmänympärysvoiteessa on kaikki mitä tarvitaan herkän silmänympärysihon hoitoon. Se auttaa vaalentamaan tummia silmänalusia, vähentämään turvotusta sekä säilyttämään herkän silmänympärysihon kiinteänä ja heleänä. Se tasoittaa silmäpusseja ja juonteita. Voide auttaa silmänympärysaluetta saavuttamaan myös optimaalisen kosteustasapainon.

V10 Plus on tehokas ihonhoitosarja meille kaikille, sarjasta löytyy tuotteet myös nuorille ja miehille 🙂 Sarjan tuotteet eivät sisällä lainkaan parabeeneja, mineraaliöljyjä, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, joten ne sopivat herkimmällekin iholle. Raaka-aineet ovat pääosin luonnosta peräisin ja ne ovat puhtaassa ja tiivistetyssä muodossa parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Itse olen kemikaaliallergikko ja tämä sarja sopii kokonaisuudessaan minulle ja kymmenille allergisille asiakkailleni. En ole kahden vuoden aikana törmännyt yhteenkään asiakkaaseen, jolle tuotteet eivät olisi sopineet.

Japanilainen Akiko Yokota kehitteli sarjan 12 vuotta sitten ja Suomessa sarja on ollut jo 6 vuotta. Palkittuja tuotteita ovat seerumit, kuorinta ja naamio. Moni tuntee sarjan palkitun kuorinnan 🙂
kuorinta-kuva
Huippusuosittu rakeeton kuorintageeli tehostaa seerumien vaikutusta! Se poistaa kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet hellästi, mutta tehokkaasti ilman kuorivia rakeita. Se kirkastaa ihoa välittömästi ja sopii vaikka tulehtuneelle aknelle jokapäiväiseen käyttöön siihen saakka kunnes saadaan tulehdus taltutettua lakritsiuutteen ja sisäisen hoidon avulla.

Tuotteisiin voit tutustua tästä linkistä: http://elinvoimaa.fi/v-10-plus/

Samalla reissulla kannattaa ostaa myös immunologian vahvistajat ja Porpolaid-valmisteet -10% lääkekaappiin talven flunssan varalle.

Ja jos Roll Shaper lymfahoito kiinnostaa voit ottaa ilmaisen tutustumishoidon samalla käynnillä, kunhan varaat ajan. 🙂
Elinvoimaa Roll-Shaper

Käyn jossakin kohtaa päivää lounaalla, joten jos tulet kiireellä paikalle, niin varmistathan, että olen paikalla. Voimme myös sopia jonkin muun ajan, klo 11-19 ulkpuolella. Puh 0400 395 112.

SAA JAKAA 🙂

Drop a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *