V 10 Plus

Kirkas ja kuulas iho japanilaisilla V 10 Plus -seerumeilla

Monen naisen elämää helpottaisi varmasti, jos heidän ihonsa näyttäisi tasaiselta, heleältä ja hyvinvoivalta myös ilman meikkiä. Talvi kuitenkin kuivattaa ihoa, ikääntyminen vie siltä kimmoisuutta ja stressi aiheuttaa ikäviä iho-oireita.

Iho-ongelmien tunnistaminen on tärkeää, jotta niihin saadaan ratkaisu. Japanilaisen Akiko Yokotan kehittämät V 10 Plus -ihonhoitoseerumit tarjoavat jokaiselle ihotyypille juuri oikeanlaista hoitoa ihon erityistarpeiden mukaan. Värikkäät pullot tarjoavat lisäksi silmäniloa ja melkoista väriterapiaa!

Seerumeita on yhteensä 10 erilaista, yhtä moneen yleisimpään iho-ongelmaan. Seerumeita voi myös sekoittaa keskenään, ja räätälöidä juuri omalle iholle täydellinen hoitokokonaisuus. Seerumeiden käyttöä kannattaa myös vaihdella riippuen siitä, mitä iho juuri sillä hetkellä tarvitsee. Esimerkiksi epäpuhtaalle ja rasittuneelle iholle voidaan käyttää Pycnogenol-, C-­vitamiini- ja lakritsiseerumia. Kuivalle aikuiselle iholle sopii loistavasti yhdistelmä Kollageeni-, Bio Cell- ja hyaluronihapposeerumeista.

Tuotetta tarvitaan vain kolme tippaa (joko samaa seerumia tai vaikkapa kolmen seerumin hoitococktail) aamuin illoin. Tulokset näkyvät jo 10 päivässä. Seerumeita käytetään osana muuta ihonhoitoa puhtaalle iholle päivä- ja yövoiteiden alla.

Vesipohjaiset seerumit eivät sisällä parabeeneja, keinotekoisia väriaineita, mineraaliöljyjä tai hajusteita. V 10 Plus -tuotteet kehitetään ja valmistetaan Japanissa. Ne ovat dermatologisesti testattuja. Seerumit säilyvät avattuina kuusi kuukautta.

Water Based Peeling
Rakeeton, hellävarainen, tehokas
Puhdistaa, uudistaa, vie pois kuivuuden, karheuden ja kireyden, edistää tuotteiden imeytymistä ja meikin levitystä, kirkastaa, auttaa avaamaan huokosia. Kuivalle ja herkälle iholle, couperoottiselle iholle, rosacealle, aknelle, epäpuhtaalle ja suurihuokoiselle iholle, hyperpigmentoituneelle iholle.

Cleansing Ceramide Gel
3- in -1 puhdistus, kasvovesi, vesiliukoisen silmämeikin poisto yhdessä tuotteessa. Hellävarainen, tehokas puhdistaja, kosteuttaa ihoa. Kaikille ihotyypeille: tehokas, hellävarainen vaahtoava vesipesu.

Okinawa Deep Sea Water Mask
Palkittu, kosteuttava naamio toimii myös yövoiteena ja after sun geelinä. Kosteuttaa ja rauhoittaa herkkää ihoa rasvoittamatta sitä. Kuivalle ja kosteusköyhälle iholle sekä esim. pintakuivalle akneiholle tai aknelääkkeen kuivattamalle iholle. Erinomainen ”kosteuskylpy” äärimmäisten ilmasto-olosuhteiden kuten talven tai auringon sekä ilmastoinnin ja lämmityksen kuivattamalle iholle.

LX Advanced Lifting Cream Treatment
Monivaikutteinen, kiinteyttävä anti-age tehovoide. Levitä pieni määrä voidetta aamuin illoin seerumin päälle. (tiivistevoide, tavallista pienempi määrä riittää). Aikuiselle naiselle joka haluaa tehohoitotuotteen. Kaikille ihotyypeille.

LX Advanced Eye Treatment Cream
Monivaikutteinen anti-age silmänympärysvoide kiinteyttää ja silottaa sekä ravitsee herkkää silmänympärysihoa. Laskee turvotusta ja vaalentaa tummuutta.

Deep Moist Gel
Syväkosteuttava ja hyvin imeytyvä geeli ylläpitää ihon kosteuspitoisuutta koko päivän ajan.  Neljän erikoisen hyaluronihappomolekyylin avulla ihon kaikki kerrokset täyttyvät kosteudella. Kaiken ikäisille, naisille ja miehille. Hyvä meikinalustuote.

Biocell Anti-age Seerumi
Silottaa ja kiinteyttää ihoa botoxin tavoin. Pehmentää  ilmejuonteita silmien ja suun ympärysiholla sekä otsalla. Kiinteyttää, nuorentaa, kosteuttaa ja kirkastaa ihon sävyä. Anti-age hoitoon erityisesti iholle, jolla on ilmejuonteita.

Kollageeni Seerumi
Kiinteyttää, kosteuttaa ja tekee ihon elastisemmaksi. Antaa ryhtiä kaulalinjalle ja raskaille yläluomille. Kosteuttaa ihoa. Veltostuneelle iholle ja kaulalinjalle.

A-vitamiini Seerumi
Uudistaa ihoa, tasoittaa talineritystä ja supistaa huokosen kokoa sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa. Uudistaa ja vahvistaa ihoa ja vaalentaa jopa tummia silmänympäryksiä vahvistamalla ihoa. Sekaiholle, iholle jossa on samanaikaisesti sekä epäpuhtaita että kuivia alueita ja laajentuneita huokosia tai tukkeumia. Kaikenikäisille.

Hyaluronihappo Seerumi
Täyttää ihon kosteudella, pehmentää ja silottaa kosteuden puutteesta aiheutuneita ryppyjä ja juonteita. Kaikenikäisille, naisille ja miehille. Kosteusköyhälle ja pintakuivalle iholle.

Keramidi Seerumi
Vahvistaa ihoa ja edistää ihon kykyä sitoa kosteutta.  Palauttaa iholle pehmeyden ja rauhoittaa punoittavaa, herkkää ihoa. Kuivalle ja herkälle, jopa atooppiselle iholle.  Talven kuivattamalle iholle.

Aminohappo Seerumi
Kaunistava ja kirkastava seerumi kosteuttaa ihoa ja tekee siitä kuulakkaan sävyisen.
Sopii valmistamaan ihoa tärkeään tapahtumaan, hyvä meikin alle. Palauttaa ihon kunnon ja poistaa väsymyksen merkit stressin, talven, sairauden tai lääkekuurin jälkeen.

Placenta Seerumi
Vaalentaa kaikenlaisia hyperpigmentaatioita,  kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä sekä ravitsee ihoa.
Hyperpigmentoituneelle iholle. Suositellaan käytettäväksi koko kasvoille (tai paikallisesti pigmentoituneiden alueiden hoitoon) kuuriluonteisesti tai jatkuvasti tilanteen mukaan. Korjaa ja ennaltaehkäisee.

Pycnogenol Seerumi
Antioksidantti, neutraloi UV-säteilyn ja ilmansaasteiden sekä mm. stressin aiheuttamia vapaita radikaaleja. Ehkäisee sekä korjaa aurinkovaurioita ja hidastaa ihon ikääntymistä. Vahvistaa verisuonten seinämiä couperoottisessa ihossa.

Lakritsi Seerumi
Rauhoittaa tulehtunutta ihoa kuten aknea, rosaceaa, herkistynyttä tai parranajon ärsyttämää ihoa. Sopii myös auringonoton jälkeen käytettäväksi. Sopii myös perheen pienimmille kortisonivoiteen sijaan.

C-vitamiini Seerumi
Puhdistaa,  avaa tukkeumia ja vähentää näppyjen syntyä. Vaalentaa näppyjen jättämiä punaisia tai ruskeita jälkiä. Kirkastaa ihon sävyä ja aktivoi ihoa uudistumaan. Epäpuhtaalle iholle, mustapäille ja tukkeumille, aknelle, aknearpien jälkihoitoon. Sopii myös perheen teinille epäpuhtaan ihon hoitoon.