Elinvoimaa Blogi Viimeisimmät uutiset

Tuparitarjoukset ja tulevat luennot

Hei

Vilskettä ja hulinaa oli tupareissa, päätimme jatkaa tuparitarjousta 10.11. asti TUTKIMUKSISTA -20%; keliakia, kolesteroli, helikobakteeri, ensimmäinen vataanottoaika sekä Firstbeat sykevälitutkimus, sokeri, sekä Foamroller ja Pilates 3 kerran yksilövalmennuksen pakettitarjoukset.

Tässä muutama vinkki tarjouksista:
Chansonin suihkusuodatin + vuoden kuluttua vaihdettava filtteri 44,- (ovh 88,-)
Puhdistaa myös käyttämäsi suihkuvesi epäpuhtauksista ja veteen lisätyistä aineista! Chansonin suihkusuutin tarjoaa tähän pitkäkestoisen ja ekologisen ratkaisun, joka myös muuttaa veden pehmeämmäksi. Hiukset ja iho kiittää.

Lasinen juomakannu, joka puhdistaa juomaveden sekä emäksisöi veden!
34,- (ovh 49,-)

Paketissa mukana Dafi Aqua Balance pH+ suodatin, joka emäksisöi veden.Värivaihtoehdot: punainen, sininen ja UUTUUS valkoinen.

Tässä kohtaa voi myös ajatella jo jouluakin 🙂

Luennot ovat ilmaisia, HUOM! Paikkoja rajoitettu määrä ja SITOVAT ILMOITTAUTUMISET viimeistään päivää ennen luentoa. Luentoiltana myös erikoistarjouksia 🙂
Luennoilla emme jumppaa vaan imuroimme tietoa itseemme 🙂

4.11. Tiistaina klo 18-19.30 FIRSTBEAT, Jori Palenius; Mitä hyvinvointianalyysi kertoo? Hyvinvointianalyysi auttaa ymmärtämään, kuinka voit päivittäisillä valinnoillasi vaikuttaa omaan terveyteesi ja hyvinvointiisi. Sykevälivaihtelun avulla selvitetään mm. kuormitus- ja stressitekijöitä, palautumisen riittävyyttä, unen aikaista palautumista sekä liikunnan terveys- ja kuntovaikutuksia.

10.11. Maanantai klo 18-19.30 PILATES, Pia Kurkela; Pilatesta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukena.
Työperäiset hartia- ja selkäoireet johtuvat usein selkärangan jäykkyydestä
ja keskivartalon lihasten heikkoudesta. Onko toiveenasi vahva notke keho ja jumppa jonka toi tehdä kotona? Jos vastasin johonkin näistä kyllä, on Pilates sinun ”juttu”. Tule tutustumaan pilateksen kotijumppaan.

17.11. Maanantai klo 18-19.30 JUOMAVEDEN PUHTAUS, Sanna Torkkeli, Aqva Finland
Tarkastellaan aihetta vesijohtoveden ja kaivoveden eroavaisuuksista ja niiden vaatimista puhdistus/suodatin kriteereistä. Lisäksi tulevaisuuden pelätyt uhat, lääke- ja hormonijäämät juomavedessä.

24.11. Maanantai klo 18-19.30 FOAMROLLER – HELPPO ITSEHOITOVÄLINE, Emilia Takkunen

Foamrollerilla hierotaan ja liikutetaan myöfasciaa eli koko kehoa ympäröivää sidekudosta. Tuloksena pehmytkudos pehmittyy, verenkierto ja aineenvaihdunta paranee sekä mekaanisen, sähköisen ja kemiallisen viestinnän liike nopeutuu. Mikä puolestaan lisää toimintakykyisyyttä, ravinteiden imeytyminen ja kuona-aineiden poistuminen kehosta parantuu huomattavasti, kun sidekudoksessa on enemmän “tilaa”. Rennomilla lihaksilla olo tuntuu keveymmältä, tervemmältä ja nautit enemmän liikkumisesta.

Vastaan mielelläni luentoja koskeviin kysymyksiin.

TULOSSA mm: suolisto, nivelvaivat, Masajon tarina. Näistä tiedotan, kun päivät ovat tiedossa.
Jos näistä jokin kiinnostaa suuresti, niin voit varata jo alustavasti paikkasi luennolle.

Toivottavasti näemme pian 🙂

Drop a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *