Roll Shaper

Miten Roll Shaper toimii?

 • Puhdistaa kehoa sisältäpäin
 • Auttaa pudottamaan painoa
 • Vähentää selluliittia ja turvotusta
 • Vilkastuttaa verenkiertoa
 • Silottaa ihoa
 • Antaa lisäenergiaa
 • Kiinteyttää lihaksia
 • Parantaa unenlaatua ja vastustuskykyä

Veri kiertää monimutkaisessa verenkiertojärjestelmässä ja lymfanesteet lymfanestekiertojärjestelmässä. Näiden järjestelmien ero on siinä, että verenkierrossa moottorina toimii sydän. Lymfanestekiertojärjestelmällä ei ole tällaista moottoria ja se stimuloituu vain lihasaktiivisuudella. Siksi lymfanestekierto on melko hidasta ja meidän täytyy huolehtia sen aktiivisuudesta.

Roll Shaperin avulla koko kehon lymfanestejärjestelmä aktivoituu ja lymfanesteet suuntautuvat imusolmukkeisiin. Jokaista kehon osaa stimuloidaan oikean lymfanestekiertosuunnan mukaisesti. Manuaalinen lymfahieronta edellyttää hyvää anatomian ja lymfanestekiertojärjestelmän tuntemusta. Roll Shaper –menetelmä vaatii vain ohjeiden seuraamista, hierontarummun pyörimissuunta on säädetty jokaiselle kehon osalle sopivaksi.

Roll Shaper

Hieronta on kuin liikuntaharjoitus, jossa seurataan 18 yksinkertaista askelta käyttäen Roll Shaperia. Lihaksesi voivat tuntua hieman kipeiltä muutaman ensimmäisen kerran jälkeen, mutta siitä ei kannata olla huolissaan, kehosi tottuu hierontaan ja se muuttuu joka kerta helpommaksi. On mahdollista, että ensimmäisen hieronnan jälkeen saatat tuntea hieman väsymystä ja huimausta. Se on täysin normaalia, koska kehosi pyrkii eroon myrkyistä, jotka ovat kerääntyneet rasvakudoksiin ajan kuluessa.

Hieronnan aikana on tärkeää juoda paljon vettä. Suosittelemme juomaan 0,5-1 litraa vettä ennen hierontaa. Tarjoamme vettä myös hieronnan aikana ja se kannattaa hyödyntää. Vettä tarvitaan paljon, koska kehoa alkaa puhdistua syvältä hieronnan aikana. Lisääntynyt lymfanestekierto poistaa myrkkyjä ja muita haitallisia aineita hikoilun ja virtsan mukana. Jos kehossa ei ole tarpeeksi vettä, ei lymfanestekierto pysty toimimaan kunnolla.

Lymfahieronnasta

Miksi lymfanestekierto on niin tärkeä?

Lymfanestekierto puhdistaa kehoa myrkyistä ja kosteuttaa kudoksia. Se vahvistaa vastustuskykyä ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Ensimmäinen hitaan lymfanestekierron merkki on yleensä väsymys, energianpuute, univaikeudet, ruoansulatusongelmat ja heikko immuunijärjestelmä. Kun lymfanestekierto on häiriintynyt, kudokset eivät saa riittävästi kosteutusta. Tämä aiheuttaa iho-ongelmia, nopeaa ryppyjen syntymistä, silmäpusseja ja kaikkien naisten pahinta vihollista, selluliittia.

Mitä kehossa tapahtuu lymfahieronnan aikana?

Lymfahieronta edistää terveyttä monella eri tavalla. Se tekee kehosta huomattavasti kevyemmän, kohottaa energiatasoa ja elinvoimaisuutta, kiihdyttää aineenvaihduntaa ja vahvistaa vastustuskykyä, parantaa unenlaatua ja työtehoa, vähentää turvotusta ja raajojen puutumista sekä virkistää verenkiertoa. Mutta nämä eivät ole ainoita lymfahieronnan etuja. Monet naiset ovat todella innoissaan mahdollisuudesta pudottaa painoa, kiinteyttää ihoa ja lihaksia sekä päästä eroon selluliitista. Muutosta kehossa ei saavuteta pelkästään hieromalla yksittäistä kehon osaa vaan stimuloimalla lymfanestekiertoa ja sitä kautta myrkkyjen poistumista. Keho hoikistuu ja kiinteytyy sekä selluliitti ja turvotus vähenevät.

Hieronnan määrä?

Miten toistuvasti lymfahierontaa voi tehdä? Se riippuu henkilökohtaisista tavoitteista ja siitä, mitä haluaa saavuttaa. Jos on huolissaan vain terveydestään, silloin suosittelemme kahta kertaa viikossa, kahden viikon ajan ja kerran viikossa siitä eteenpäin. Jos tavoitteena on muokata kehoa, vähentää selluliittia ja kiinteyttää ihoa, silloin hierontaa tulisi tehdä kolme kertaa viikossa (vähintään kaksi) ja kaksikymmentä kertaa kaiken kaikkiaan. Saavutettujen tulosten säilyttämiseksi suosittelemme hierontaa kerran viikossa. Koko hoito-ohjelman ostaminen säästää rahaa ja antaa pitkäaikaisia tuloksia.

Parhaimmat tulokset saavutetaan, kun hieronta yhdistetään liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon. Se toimii, koska sisempiä lihaksia treenataan samalla kun uloimpia harjoitetaan ja stimuloidaan hieronnan aikana. Lymfahieronta Roll Shaperilla on tehokas ratkaisu velttoihin sisäreisiin, vatsaan ja käsivarsiin.

Olisi hyvä pysyä aktiivisena vähintään 20 minuuttia jokaisen hieronnan jälkeen. Se ylläpitää lymfanestekiertoa ja edistää myrkkyjen poistumista kehosta. Jos olet aikeissa mennä kuntosalille samana päivänä, se on parasta tehdä hieronnan jälkeen. Älä syö tuntiin hieronnan jälkeen.

Tietenkin jokainen on erilainen ja tulokset voivat olla paljon parempia jos liikunta ja terveellinen ruokavalio sisällytetään ohjelmaan. Mitä paksumpi rasvakudos on sitä enemmän se ohenee. Hoikemmat naiset hyötyvät myös hieronnasta, sillä se on hyväksi kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille, se kiinteyttää ihoa ja lihaksia sekä vähentää selluliittia.

Roll Shaperilla on joitakin etuja verrattuna manuaaliseen hierontaan. Se on halvempi ja intensiivisempi – yhden tunnin hieronta Roll Shaperilla vastaa kolmea tuntia manuaalista hierontaa. Siksi tuloksia saavutetaan nopeammin. Infrapunalamput koneen sisällä ovat hoitavia ja ne lämmittävät kehoa pehmentäen kudoksia nopeammin. Jotkut ihmiset suosivat Roll Shaperia, koska he kokevat epämukavaksi toisen ihmisen kosketuksen.

Rajoituksia

Roll Shaperia ei voi käyttää raskaana ollessa. Niitä henkilöitä, jotka kärsivät suonikohjuista, vakavista sydänongelmista, verenkiertohäiriöistä tai sairastavat syöpää, kehotetaan konsultoimaan lääkäriä ennen hierontojen aloittamista.

Hinnat

 • 10 X kortti 340€
 • 5 X kortti 200€
 • 1 X 45€