Elinvoimaa Blogi Viimeisimmät uutiset

Pikkujoulut 2017

Kutsu pikkujouluihin 12.-13.12.2017

Ilmaisluento: Hiljainen tulehdus, Biokemisti/Dosentti Kirsi Vaali
Tiistaina 12.12.  pikkujoulujuhlintaa klo 12-21: Laboratorio klo 12-16
Luennot 16.30 ja 18.30 LUENNOLLE ON PAIKKOJA RAJOITETUSTI
Keskiviikkona 13.12. pikkujoulujuhlintaa klo 7-20: laboratorio klo 7-16, tarvittaessa pidempään.

Perinteiset Elinvoimaan pikkujoulut, tänä vuonna höystettynä mielenkiintoisella luennolla.
Pientä tarjoilua ja kaikille asiakkaille joululahja, arvo vähintään 28 €.
Hyviä lahjoja Elinvoimaa pullollaan. 🙂
Lahjaideoita esim. vastaanotto 180 € (norm. 220 €), RollShaper lymfahoito/kuonanpoisto 5 x 150 e, 10 x 270 e ja huipputarjouksia valituista tuotteista -20% esim. Futmed, Natura Media, Aboa Medica, Pharma Nord, WellAware-smoothietuotteet, kaikki Biolatten tuotteet -10%  ja
V10Plus-ihonhoitosarjan valituista tuotteista 20-40% alennus. 🙂
Erä tuotteita tasarahapöydässä tukkuhinnoin.

LUENTO: Hiljainen tulehdus/Kirsi Vaali
Hiljaisen tulehduksen luennossa tiistaina 12.12.17 käydään läpi kansantajuisesti kuinka tulehdus alkaa, miten tulehdusta voidaan mitata, ja miten jo alkanutta tulehdusta voidaan estää ilman lääkitystä. Laajan kokonaisuuden ytimessä on käyttää oikeita ravitsemuslisiä, niitä, joista on hoidon kannalta jo todettua näyttöä. Lisäksi tällä luennolla kerrotaan
suomalaisista laajemmista geenitesteistä, ja miksi jokaisen meidän kannattaisi tehdä sellainen kerran elämässään. Seuraavana päivänä aamusta alkaen on mahdollisuus päästä näihin määrityksiin.
Luento ei ole tarkoitettu ammattilaisille, eikä ammattiin opiskeleville (terveydenhoito ja ravitsemus), vaan annetaan tilaa apua ja tietoa tarvitseville.

VARAA PAIKKASI LUENNOLLE innoxlab.fi/paikkavaraus –> Valitse palvelu  –> valitse sinulle sopiva ajankohta 16.30 tai 18.30. Tai voit varata paikkasi Elinvoimaasta, s-postilla tai tekstiviestillä.

Luennoitsija Kirsi Vaali on Biokemisti Helsingin yliopistosta (HY), väitellyt farmakologiasta 2001, (HY) ja dosentuuri 2010 (HY). Kirsi pitää meille yleisellä tasolla luentoja eri aiheista, kuten homealtistumisesta, tulehduksesta, suolivaivoista, unettomuudesta, allergiasta sekä siitä, kuinka näitä ongelmia voidaan hoitaa ravitsemuslisillä. Hän on tehnyt tutkimustyönään hiiren ruoka-aineallergian mallin 2002-2006 Kansanterveyslaitoksella, työskennellyt 2006-2010 Norjassa, Bergenin yliopistossa gastroenterologian, allergologian ja työterveystieteen Post Doc tutkijana. Hän on perustanut InnoxLab Diagnosticin 2016, joka tarjoaa funktionaalisen lääketieteen laboratoriomäärityksiä suoraan kuluttajille.
Sarita ja Kirsi auttavat myös tulosten tulkinnoissa.

LABORATORIO on pystyssä molempina päivinä, eli samalla käynnillä voit kätevästi mittauttaa useita eri tutkimuksia kuten: D-vitamiini, B12, ferritiinit, TSH, T4V, T3V, kalprotektiini, hiljaisen tulehduksen, estrogeeni, testosteroni, PSA, kortisoli, homokysteiini, jodidi, seleeni, kalium, magnesium, kalsium, laaja DNA-paneli joka kertoo, missä geeneissä on heikkouksia, sekä paljon muita tutkimuksia.

VARAA AIKASI LABORATORIOON:  innoxlab.fi/paikkavaraus –> Valitse palvelu valikosta –> Elinvoimaa Leppävaara 12.12. tai 13.12. ja voit varata sinulle sopivan ajan ajanvarauksesta tai varata ajan suoraan Elinvoimaasta. Voit myös  paikan päällä tarjoilua nauttiessa jutella Kirsin kanssa sinulle tarpeellisista tutkimuksista.

Tässä muutama esimerkki tutkimustarjouksista:

D- ja B12 vitamiinit yht. 59,-.
Raudan ongelmissa; 5 tutkimuksen paketti 100,-
Lisämunuaisen uupumus; 4 tutkimuksen paketti 100,-
Hiljainen tulehdus; 3 tutkimuksen paketti 79,-
Rasvahapot 129,-
Jodidi 99,-

Kätevästi tärkeätä tietoa ja tutkimuksia samalla,
kun piipahdat pikkujouluissa noutamassa oman lahjasi.

Olet lämpimästi tervetullut, voit jakaa kutsun ystävillesi. 🙂

Elinvoimaisin terveisin,
Sarita, Kirsi, Katri ja Desiree

Drop a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *