Elinvoimaa Blogi Viimeisimmät uutiset

Pikkujoulut 2016

** Kutsu pikkujoulu-/asiantuntijapäiville

** Torstaina-perjantaina 24.-25.11 klo 11-20, lauantaina 26.11. klo 11-16
————————————————————
Kaikki tuotteet -15-20%, tuotelahjat ja lahjakortit pukinkonttiin esim. vastaanotto verianalyyseilla 150,- (norm. 180,-).

Tuotteiden asiantuntijoita vierailee pikkujouluissa.

Tarjoiluna mm. odotetut uudet WellAware smoothie- ja proteiinijauheet, Tulsi yrttiluomujuomat, Masajon herkkuja, mehustimen puristamia tuorejuomia ym.

Kätevästi tärkeätä tietoa ja tutkimuksia samalla, kun piipahdat pikkujouluissa; Masajon luento torstaina, kahden tärkeän vitamiinin B12 ja D-vitamiinin seerumimittaukset perjantaina sekä iiristutkimus lauantaina.

Arvomme kävijöiden kesken hurjasti lahjoja! 😀

Päivien ohjelma elää vielä, joten kannattaa seurata Elinvoimaa.fi/blogi tai Facebook.com/Elinvoimaa.

Olet lämpimästi tervetullut ja voit jakaa kutsun ystävällesi 🙂

Elinvoimaisin terveisin,
Sarita

============================================================
Masajon ilmaisluento torstaina klo 18.30

Ruususuolan ja intiaanisokerin mahdollisuudet verenpaineen ja verensokerin hoidossa
Luennon pitää Ilmari Larjavaara, Dr, kehitysjohtaja Masajolta
Masajo:
Kuosmasen perhe asui Boliviassa vuodet 1993-1999. Tuolloin erityisesti perheen isä, Matti E. Kuosmanen, sai mahdollisuuden tutustustua syvällisemmin paikallisiin luonnontuotteisiin ja niiden ravintoarvoihin ja terveyttä edistävään vaikutukseen. Muutto antoi lisäksi mahdollisuuden auttaa ihmisiä parantamaan ruokailutottumuksiaan ja hyödyntämään maaperän ravinteikkaita antimia.
Kuosmasen perheen palattua kotimaahansa, yhteistyö Andien ja Suomen välillä vahvistui. Organisoitiin yritys, joka työllistää Andien asukkaita tuomalla suomalaisten ulottuville eräitä heidän maallensa tärkeitä luonnontuotteita, Ruususuola-kristallisuolaa ja Intiaanisokeri-täysruokosokeria.

Perjantaina B12- ja D-vitamiinin seerumimittausta klo 12-18

Aikasi mittaukseen voit varata puhelimitse 0400 395 112 tai nettisivujen ajanvarauskalenterista ** https://elinvoimaa.nettiajanvaraus.fi (https://elinvoimaa.nettiajanvaraus.fi)

D-vitamiinin ja aktiivisen B12-vitamiinien seerumimittaukset pakettihintaan 80,- (norm. 110,-)
Voit myös varata vain yksittäisen mittauksen D-vit., 50 euroa ja B12-vit., 60 euroa.
Testien tulokset lähetetään kotiin kirjallisena sisältäen lääkärin lausunnon.

Aktiivisen B12-vitamiinin mittaus
B12-vitamiinin puutos kehittyy hitaasti ja voi olla pitkään oireeton, ja jää siksi usein huomaamatta. Puutos voi aiheuttaa muun muassa anemiaa ja hermoston oireita, kuten lihasheikkoutta, tunnon ja muistin häiriöitä. Seerumin kokonais-B12-vitamiinin tutkiminen ei välttämättä kerro B12-vitamiinin vajeesta. Suurin osa elimistön B12-vitamiinista on sitoutunut varastoproteiiniin eikä ole elimistön aktiivisessa käytössä. B12-vitamiinin puutos voi siis olla olemassa, vaikka kokonais-B12-vitamiinin taso olisikin riittävä. Aktiivisen B12-vitamiinin tason voi mitata yksinkertaisella verikokeella.

D-vitamiinin mittaus
D-vitamiini on perinteisesti liitetty luuston hyvinvointiin ja kalsiumin imeytymiseen. Sittemmin se on liitetty myös infektioihin, diabetekseen, useisiin syöpiin ja verenkiertoelinten sairauksiin. Moninaisista terveysvaikutuksista johtuen oma D-vitamiinitaso kannattaa selvityttää aika ajoin, sillä erityisesti pimeä vuodenaika johtaa helposti puutokseen. D-vitamiinin pääasiallinen lähde on auringon ultraviolettisäteily, mistä johtuen ongelma korostuu Suomessa.
Oman D-vitamiinitason saa selville verinäytteestä tehtävällä mittauksella. Biohitin D-vitamiinitesti mittaa molempia elimistölle tärkeitä vitamiinimuotoja, joten mittaustulos kertoo suoraan, onko D-vitamiinin saanti riittävällä tasolla.

Tule mittauksen ja katsotaan saatko sinä riittävästi näitä vitamiineja?
Mittaukset suorittaa Biohit laboratoriopalvelut.
kuva ei liity iiristutkimukseen

Lauantaina iiristutkimusta klo 11-16
Tutkimuksen hinta 30 euroa

Aikasi iiristutkimukseen voit varata puhelimitse 0400 395 112 tai nettisivujen ajanvarauskalenterista ** https://elinvoimaa.nettiajanvaraus.fi (https://elinvoimaa.nettiajanvaraus.fi)

Iirisanalyysissä tutkitaan silmän värillisen osan hienorakennetta ja pigmenttiä suurennetusta kuvasta. Iiriksessä on edustettuna koko kehon refleksipisteet, ja siitä saadaan selville kehon perusrakenne, eli luontaisesti vahvat ja heikot alueet, sekä muuta yksityiskohtaisempaa tietoa esimerkiksi hermoston toimintaan liittyen. Saat lisäksi tietoa siitä, miten voit vahvistaa heikompia alueita ja pitää ne mahdollisimman vahvoina ja toimintakykyisinä. Saat analyysin mukana lähikuvat iiriksistäsi ja lyhyen raportin tärkeimmistä havainnoista sähköpostiisi.

Tutkimuksen tekee iiristutkija Aarni Kimmo

Kaikkien pikkujouluissa kävijöiden kesken arvotaan tonttujen avokätisesti antamia tuotelahjoja.
V10Plus, Biolatte, Futmed, Aboa Medica, Natura Media, Immitec, WellAware, Organic Life ja Masajo sekä muita Elinvoimaan edustamia tuotteita.
Ihan vinkkinä, esim. ihonhoitopaketti lahjan arvo on 118 euroa, onneksi näitäkin on kolmelle onnekkaalle 🙂
Arvonta suoritetaan lauantaina klo 16. Onnekkaille voittajille ilmoitetaan sähköpostitse.

Drop a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *