Elinvoimaa Blogi Viimeisimmät uutiset

Perinteinen joulun jälkeinen flunssa-aalto on puhjennut kukkaansa

Jos haluat selvitä flunssasta mahdollisimman nopeasti ja ilman jälkisairauksia, niin kannattaa heti ensioireiden alettua ottaa immunologiaa tukevia luontaistuotteita – luonnonmukaisia lisäravinteita. Oikeilla täsmätuotteilla tuet kehon toimintoja ja elimistö pystyy näin hoitamaan homman kotiin parhaimmillaan jopa muutamassa tunnissa.

Kuumeen alentavia lääkkeitä ei kannata ottaa käyttöön. Tällöin annat bakteerikannalle luvan jakaantua kehossasi ja tilaat itsellesi jonkun kuuluisista jälkisairauksista, kuten keuhkokuumeen,korvatulehduksen (lapset), poskiontelotulehduksen, astman,  ym…  Kuumeen tehtävä on tappaa vieraat tulijat ja bakteerit. Kuumetta alentava lääke taas lamaannutavat valkosolut, jotka mielellään tekisivät työnsä, johon ne ovat luotu.

Jos oireet ovat olleet jo jonkin aikaa  eli  immunologia ei ole syystä tai toisesta pystynyt virusta taltuttamaan (esim. stressi, hiiva, suolistotulehdukset -> ravintoaineiden tehoton imeytyminen -> tehoton immunologia,  aiemmat antibioottikuurit, jatkuva lääkkeiden käyttö, koritsonin käyttö, anoreksia, + ym…), niin suosittelen ottamaan luonnon antibiootit käyttöön.

”Flunssapakettia” kannattaa pitää kodin lääkekaapissa valmiina. Tuotteet sopivat vauvasta vaariin, eikä niillä ole haitallisia sivuvaikutuksia kuten lääkkeillä.

Pirauta ennen tuloa 0400 395 112.

Drop a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *