Elinvoimaa Blogi Viimeisimmät uutiset

Onnea kaikille Äideille – lahjavinkkejä – Äidille tai Sinulle

Elinvoimaa tarjoukset Äidille, Sinulle

Vastaanotto verianalyyseilla 160,- (180,-)

Veren laadulla on suuri merkitys elimistön hyvinvointiin. Elimistöä kuormittavat parikkelit on hyvä ”häätää” ja nauttia elämästä terveenä, puhtaan hyvin virtaavan veren kanssa.

Esimerkiksi maksa kuormittuu toksisesta plasmasta (aiheuttajana mm. läpäisevä suolisto) ja kehittää pikku hiljaa useita sairauksia, mm. allergioita, ihottumia, autoimmuunisairauksia, reumaa, lisämunuaisstressiä, kilpirauhasen epätasapainoa, muistihäiriöitä, unihäiriöitä ym.

V10 Plus tuotteet -20%

Dermatologisesti testatut vesipohjaiset seerumit eivät sisällä parabeeneja, keinotekoisia väriaineita, hajusteita v10plus-kevattai mineraaliöljyjä. Seerumien vaikutusta tehostavat kasvojen puhdistus- ja kuorintageeli. Tuotesarjaa täydentävät LX -tehovoide,
LX -silmänympärysvoide, neljän hyaluronihapon  yhdistelmän kosteusgeeli sekä kiinteyttävä Okinawa -kasvonaamio, 200 ml vielä saatavilla.

Hurom huippulaatuinen ja hiljainen mehustin HH-WBE11-valkoinen 460,- (495,-)

Paras tapa valmistaa tuoremehua.
Hurom Slowjuicer työskentelee alhaisilla kierrosluvuilla kaksivaiheisesti. Ensin murskataan ainesosat ja sen jälkeen ne puristetaan hienoverkkoisen sihdin kautta. Tämä tapa valmistaa tuoremehua hedelmistä ja vihanneksista tuottaa parempaa tuoremehua ja noin 30% enemmän kuin raakamehulinko. Hellävaraisen prosessin takia vitamiinit, entsyymit ja muut ravintoaineet säilyvät paremmin. Tuoremehusta tulee raikkaampi ja säilyy paremmin kuin raakamehulingolla valmistettu mehu. Kaksi eri sihtiä mukana, jos haluat ottaa mehuun mukaan raaka-aineen kuituja tällöin käytetään karkeampaa sihtiä.

Kätevä ja siro laite, tule tutustumaan laitteeseen, niin tehdään mehut 🙂

Hoitavat, kosteuttavat geelisukat ja -käsineet

15,90/kpl yhteishintaan 29,-

Väreinä hempeä pinkki tai lila. Geelisukkia ja –käsineitä pidetään kerrallaan noin 30 minuuttia. Geelin teho pienenee noin 40 käyttökerran jälkeen. Käsinpesu.

 

 

TARJOUKSET VOIMASSA 5.-7.5.2016

HUOM! ELINVOIMAA ON AUKI PERJANTAIN LISÄKSI

SOVITUSTI MYÖS HELATORSTAINA JA LAUANTAINA

SOITA JA SOVI AIKA

Drop a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *