Elinvoimaa Blogi Viimeisimmät uutiset

Levottomat jalat

TV-ohjelman innoittamana haluan kertoa levottomista jaloista kärsiville, että apua on saatavilla. Vuonna 2005 tapasin asiakkaan, eläkkeelle siirtyvän herran, jolla oli karkkiaddikti. Hänellä oli karkkikippo jopa toiletissa.
Teimme silloisen tietämykseni mukaiset ruokavaliomuutokset ja otettiin määrätyt ravinnelisät käyttöön. Herra kysyi sitten, että saako nämä 5 karkkikippoa kuitenkin olla täällä asunnossa esillä, vaikka en niitä voikaan enää koskea, ettei tule liikaa muutosta yhdellä kertaa? Sanoin, että toki saa.
Sovitusti viiden päivän kuluttua hän soitti minulle ja sanoi, että hän ei ollut syönyt karkin karkkia tapaamiseme jälkeen. Hän ihmetteli miten ihmeessä nämä muutokset ovat voineet viedä hänen levottomat jalkansa pois. Hänellä oli ollut levottomat jalat jo 15 vuotta, tätä hän ei tullut kertoneeksi tapaamisellamme. Kaikkia lääketieteen hoitoikeinoja oli jo kokeiltu ja avioliitto oli menossa karille, koska vaimo ei jaksanut, ”lapsellisen karkkikäyttäytymisen” ja yöllisen häirinnänkään takia, karkkikippo oli myös yöpöydällä ja jalat vaivasivat pitkin yötä, aamuyöllä pahiten. Vaimo minut itse asiassa kutsuikin tapaamaan miestään ja halusi ehdottomasti, että tapaamme heidän kotonaan, jotta näkisin kaikki nämä karkkikipot.
Tämä oli vain yksi tarina, näitä on monia ja erilaisia syitä, miksi ravinteet eivät imeydy ja aiheuttavat ravintoainepuutoksia, jotka ovat levottomien jalkojen syy. Tiedän, että tämä aiheuttaa ajatuksia, mutta kokemuksella olen tästä aivan varma. Moni kertoo kokeilleensa kaikenlaisia hoitoja, mutta jos et ole käynyt Elinvoimaassa ei vielä kaikkia keinoja ole kokeiltu. 🙂

Drop a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *