Elinvoimaa Blogi Viimeisimmät uutiset

Kesä meni, kiloja saattoi tulla :) Roll Shaper -rullalla lymfa auki ja kuonalle kyytiä

Suomen suvi saattaa olla aika moista herkuttelua ja juomien nauttimista ystävien seurassa. 🙂

Jos tuntuu siltä, että kesän herkut jumittuivat kehoon, niin kannattaa tulla kokeilemaan Roll Shaper -hoitoa. Toki hoito sopii muillekin. 🙂

Hoidosta on myös apua tulevan flunssakauden ”estohoitona”. Mitä huonommassa tilassa lymfasuonistosi on, sitä helpommin sairastut.

Laiteen sarjahoitoa on kokeillut niin istumatyötä tekevät, kuntolilijat, tanssijat, urheilijat, lihaskivuista kärsivät, laihduttajat kuin selluliitista kärsivät.
”Voi ei nytkö se jo loppui” 🙂
Tämä on tullut toisten suusta jo ensimmäisellä käynnillä, toisten viimeistän viidennen hoitokerran jälkeen, kun lymfakierto on jo hyvin auki ja alkaa ”nauttimaan” hoidosta 🙂 Alussa kalvojännitykset ja lihaskivut saattavat tuntua ”makean kipeältä”.

Laiteeseen voit tutustua paremmin Roll Shaper -sivuilla. Laite kiihdyttää lymfakiertoa ja laittaa kuonat liikenteeseen, sarjahoidossa myös senttejä karisee. Ensimmäiset 3-4 kertaa kannattaa kierrosluku pitää matalana, jotta keho puhdistuu ja lymfa virtaa paremmin. Kun pahimmat kuonat on saatu liikenteeseen voi laitteen kierroslukua nostaa; tällöin voi alkaa jo vähän painamaan lihaksia rullia vasten, näin päästään kiinni lihasjumeihin. Rullasta on iso hyöty myös kotihoitoon, koska Roll Shaper kertoo kyllä mikä kohta sinulla on jumissa. Tätä kohtaa voit tietysti hoitaa kotona esimerkiksi Foamrollerilla tai faskiapallolla.

Lymfasuoniston hyvä toiminta näkyy myös elävän veren analyysissa vähentäen mm. kuonalauttojen syntyä. Hoitosarjan jälkeen lymfa pystyy tekemän työnsä paremmin eli kuljettamaan kuonaa pois. Tästä on hyötyä elimistön tärkeille puhdistuslaitoksille eli maksalle ja munuaisille.
Toki elimistön puhtautta voidaan tukea myös mm. ruokavaliolla, liikunnalla ja vähentämällä synteettisten valmisteiden kuten lääkkeiden käyttöä.
Sarjahoidon jälkeen kannattaa käydä Roll Shaper hoidossa pari kertaa kuussa tai tarvittaessa, esim. juhlien jälkeen.

Varaa oma ilmainen tutustumiskäynt 45 min viikoille 36-37 (5.-16.9.) p. 0400 395 112 tai info@elinvoimaa.fi. Ota mukaan trikoot, mahdollisimman napakka pusero ja sukat. 🙂

Tervetuloa!

Drop a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *