Täysin luonnonmukainen ihonhoito

 

Täysin luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita

Luonnonmukaisia ja shampoita ja hoitoaineita ilman haitallisia lisäaineita jokapäiväiseen käyttöön.

Happisuihke

Plastiikkakirurgit, dermatologit ja muut ihoasiantuntijat ovat käyttäneet happea jo yli 10 vuotta hoitaessaan vaikeasti paranevia haavoja sekä edistääkseen ihon paranemista toimenpiteiden jälkeen. Happisuihke vähentää ärsytystä, nopeuttaa paranemista ja parantaa ihon laatua ja kirkastaa ihoa.

Muita käyttötapoja/käyttökohteita

  • parranajon jälkeen – rauhoittaa ihoa ja nopeuttaa ihon paranemista
  • auringonpolttamalle iholle – nopeuttaa paranemista ja vähentää auringonpolttamien haittavaikutuksia
  • antibakteerinen – vähentää infektioriskiä ja arpikudoksia
  • jokapäiväiseen käyttöön – pidä Oxygen Mist käden ulottuvillasi, sillä se auttaa oli kyseessä hyönteisenpisto, naarmu, palovamma, tulehdus tai mikä tahansa ihon ärsytys!

KÄYTTÖOHJE: Sulje silmäsi ja suihkuta 10-15 cm etäisyydeltä kasvojen molemmille puoliskoille. Anna kuivua. Käytä ihonpuhdistuksen jälkeen – tai joka kerta kun haluat virkistää kasvojasi tai kun haluat apua ärtyneen ihon hoitoon esim. akneen tai kutinaan.

Uudistava seerumi

EGF tarkoittaa Epiderminen kasvutekijä (Epidermal Growth Factor). EGF:n muodostus on korkeimmillaan lapsuudessa ja tästä syystä lasten iho on sileä, kimmoisa ja elinvoimainen. Ikääntyessämme EGF:n tuotanto vähenee ja ihossamme alkaa näkyä ikääntymisen merkkejä. EGF aktivoi solujen uusiutumista aikuisilla jopa 8 kertaa nopeammaksi. Lääkärit käyttävät EGF:ää ihovaurioiden mm. palovammojen ja avohaavojen hoidossa. Natural Essentials Hydating Serum sisältää Nano-EGF. Se vähentää ikääntymisen merkkejä sekä auttaa ihoa palauttamaan kimmoisuutensa. Ihosta tulee sileämpi, kiinteämpi sekä pehmeämpi

KÄYTTÖOHJE: Levitä pieni määrä kasvoillesi ja kaulallesi. Usein yksi pumpun painallus riittää. Hiero hellävaraisesti, kunnes seerumi on kokonaan imeytynyt. Käytä sekä aamulla että illalla ennen Natural Essentials kosteusvoidetta saadaksesi parhaat tulokset.

Hoitava kosteusvoide

jossa on biopeptidejä sekä antioksidantteja. Natural Essentials Créme on poikkeuksellinen ihoa uudistavien ja korjaavien tekijöidensä ansiosta. Ihon rakenteelliset ja suojaavat toiminnot heikkenevät merkittävästi ikääntyessä, sekä jatkuvassa rasituksessa. Moisturizing Créme kosteusvoiteemme sisältää useita erilaisia biopeptidejä, jotka palauttaa ihon fyysisiä toimintoja. Biopeptidit tuodaan iholle konsentroiduissa muodoissa, jolloin rypyt vähenevät, iho pehmenee ja tulee sileämmäksi. Luonnolliset antioksidantit tuovat elinvoimaa sekä poistavat myrkkyjä ihosoluista. Nämä antioksidantit auttavat auringon aiheuttamien vaurioiden sekä arpeutumis- ja pigmentinmuodostusongelmien korjaamisessa ja suojaavat ihoa auringon haitallisilta vaikutuksilta ilman karsinogeenisiä kemiallisia aurinkosuojakertoimia (SPF).

[Takaisin]