Elinvoimaa Blogi Viimeisimmät uutiset

Foamroller luento maanantaina 24.11. klo 18.00 ja pikkujoulut

Tällä kertaa on taas hauskaa tiedossa, PIKKUJOULUT siitä alempana lisää.
Tervetuloa ilmaisille luennoille! HUOM! Paikkoja rajoitettu määrä, SITOVAT ILMOITTAUTUMISET viimeistään luentopäivän aamupäivällä.
Luentoiltana myös aiheeseen liittyviä erikoistarjouksia
Luennoilla emme jumppaa vaan imuroimme tietoa itseemme

Foamroller on saanut paljon hyvää palautetta ja asiakkaat ovat oikeasti saaneet apua katso lisää elinvoimaa.fi. Siellä on myös asiakkaan palaute foamroller yksilövalmennuksesta.

24.11. Maanantai klo 18-19.30 FOAMROLLER LUENTO – HELPPO ITSEHOITOVÄLINE, Emilia Takkunen

Foamrollerilla hierotaan ja liikutetaan myöfasciaa eli koko kehoa ympäröivää sidekudosta. Tuloksena pehmytkudos pehmittyy, verenkierto ja aineenvaihdunta paranee sekä mekaanisen, sähköisen ja kemiallisen viestinnän liike nopeutuu. Mikä puolestaan lisää toimintakykyisyyttä, ravinteiden imeytyminen ja kuona-aineiden poistuminen kehosta parantuu huomattavasti, kun sidekudoksessa on enemmän “tilaa”. Rennomilla lihaksilla olo tuntuu keveymmältä, tervemmältä ja nautit enemmän liikkumisesta.

Pikkujouluja vietetään kahtena päivänä 28.11. ja 1.12.

Molempina päivinä tarjoilemme glögiä ja lahjaideapöytä on katettu helpottamaan tonttujen työtä.

Ostavalle asiakkaalle (60 ensimmäiselle) annamme joululahjan jonka arvo on n. 35 euroa.

Perjantaina 28.11. klo 18-19.30 päivän päättää Firstbeat sykevälitutkimus ja ammattivalmentajan LUENTO.

FIRSTBEAT, Jori Palenius; Mitä hyvinvointianalyysi kertoo? Hyvinvointianalyysi auttaa ymmärtämään, kuinka voit päivittäisillä valinnoillasi vaikuttaa omaan terveyteesi ja hyvinvointiisi. Sykevälivaihtelun avulla selvitetään mm. kuormitus- ja stressitekijöitä, palautumisen riittävyyttä, unen aikaista palautumista sekä liikunnan terveys- ja kuntovaikutuksia.

MIKA JÄRVINEN Ammattivalmentajan vinkit liikuntaan ja kokemuksia maailmalta. Haluatko tietää millaisessa kunnossa ammattivalmentajan keho on ja onko se stressaantunut, kuntoileeko hän itse riittäväst jos niin minkä tasoisesti?
Käymme luennolla läpi Mikan Firstbeat sykevälitutkimuksen tutkimuksen, joka avaa sitä mitä kaikkea Firstbeat sykevälitutkimuksella voidaan kehosta kertoa. Voit tutustua ennakkoon lisää elinvoimaa.fi/firsbeat tai firstbeat.fi.

Maanantaina 1.12. klo 18-19.30 päivän päättää Pilates LUENTO

PILATES, Pia Kurkela; Pilatesta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukena.
Työperäiset hartia- ja selkäoireet johtuvat usein selkärangan jäykkyydestä
ja keskivartalon lihasten heikkoudesta. Onko toiveenasi vahva, notkea keho ja jumppa jonka voi tehdä kotona? Jos vastasit johonkin näistä kyllä, on Pilates sinun ”juttu”. Tule tutustumaan pilateksen kotijumppaan.

Muistathan ilmoittautua.

Nähdään Elinvoimassa

Terveisin Sarita, Emilia, Pia, Jori ja Mika

Drop a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *