Elinvoimaa Blogi Viimeisimmät uutiset

Ayurvedaa intialaista luonnonlääketiedettä Elinvoimaassa

Nyt Elinvoimaassa mahdollisuus tutustua intialaiseen luonnonlääketieteeseen eli Ayurvedaan. Kaikissa tapahumissa on tulkkaus, myös vastaanotolla.

Yleisöluento
Aika: Ma 12.6.2017, klo 18.00
Intialaisen luonnonlääketieteen Ayurvedan asiantuntija Vaidya Pooja Mishra tutustuttaa meidän Ayuredaan.

Paikka: Elinvoimaa, Konstaapelinkatu 3, sisäänkäynti Leppävaaranraitti 3, 02650 Espoo
Vapaa pääsy, paikkoja rajoitetusti, takaa paikkasi varaamalla se sähköpostilla info@elinvoimaa.fi

Pulssinluentakurssi
Aika: Ke 14.6.2017, klo 18.00
Paikka: Elinvoimaa, Konstaapelinkatu 3, sisäänkäynti Leppävaaranraitti 3

Haluatko oppia lukemaan oman pulssisi perinteisellä intialaisella tavalla. Tuon tiedon avulla voidaan määrittää täsmällinen ruokavalio.
Tarvittaessa järjestämme useamman kurssin.

Tällä kurssilla huomio kohdistetaan kahteen asiaan: Dosha ja Dhatu.
Fysiologian perusperiatteet eli kolme Doshaa:
Vata, Pitta, Kapha.
Seitsemän kudosta eli Dhatua:
Rasha – ravintoneste,
Rakta – veri,
Mamsa – lihas,
Meda – rasva,
Asthi, – luu,
Majja luuydin,
Shukra – siemenneste ja munasolu

Vaidya Poojan menetelmä on sama, jonka kuuluisat Bharatan (Intia) Ayurveda perheet esittelivät Maharishi Mahesh Joogille ja hänen Transsendettista Meditaatiota opettavalle organisaatiolle.

Ei ollut mikään itsestään selvyys, että yhdenkään suvun perinne olisi tullut hyväksytyksi noin vain. Suuri joukko länsimaisia lääkäreitä ja fysiologian asiantuntjoita sekä Intian parhaat Vaidjat Brihaspati Dev Triguna ji johdolla osallistuivat esille tulleen tiedon perkaamiseen. Vuosisatojen saatossa perinteeseen tullut tietämättömyys ja taikausko karsittiin pois.

Tällä kurssilla opetettava menetelmä poikkeaa yleisesti saatavilla olevasta menetelmästä. Vaidya Poojan menetelmä perustuu tietoisuuteen. Tietoisuuteen perustuva menetelmä on oppimista kurssilaisen omasta tajunnasta käsin. Perustiedot pulssin lukemisesksi löytyy Ayurveda kirjallisuudesta. Niissä ei kuitenkaan koskaan kerrota mitään pintaa syvemmältä eikä niistä voi oppia pulssin lukemisen hienoa taidetta.

Kurssi kestää kaksi tuntia ja kurssille otetaan kuusi henkilöä.
Kurssin hinta 160 Euroa.

Ota yhteyttä:
Tapani Vaulasto
045 6791830

Ayurveda konsultaatio
Voit tulla konsultaation Elinvoimaan vastaanotolle ennen Pulssikurssia tai sen jälkeen.
Keskiviikkona 12.6.2017 ennen klo 18 tai klo 20 jälkeen.
Tarvittaessa tulkki paikalla.

Konsultaation hinta: 40 €
Konsultaatio kestää 10 – 15 minuuttia.

Mitä lääkäri havaitsee pulssista?
On totta, että pulssi antaa yleisen käsityksen sydämestämme ja verenkiertoelimistämme. Länsimaisessa lääketieteessä yksi ensimmäisistä diagnoosivaiheista on analysoida sydän ja verenkiertojärjestelmä mittaamalla pulssi ja verenpaine. Kuitenkin Ayurvedassa diagnoosi on paljon hienompaa ja kattavampaa. Kun lääkäri asettaa sormensa rannevaltimolle, hän ei laske vain pulssien lukumäärää minuutissa kuten länsimaisessa lääketieteessä. Hän määrittelee potilaan fysiologian hienojen kerrosten tasapainotilan.
Vaidya (Intialaisen luonnonlääketiede Ayurvedan asiantuntija) tuntee myös pulssin laadun – sen voimakkuuden, säännöllisyyden ja rytmin – kaikilla kolmella sormella. Analysoimalla jokaisen doshan tasapainotilan Vaidya kerää tärkeitä tietoja potilasta ja hänen terveydentilastaan.
Yksinkertaisin asia, jonka Vaidya määrittää, on potilaan ayurvedinen kehon tyyppi. Tiedämme, että me kaikki kuulumme johonkin ryhmään kuten iso, pieni, ohut, lihaksikas, rasvainen, hermostunut, rauhallinen jne. Modernin lääketieteen käsitys kehon tai psykofysiologisen tilan tuntemisesta on erilainen.
Ayurveda-terveydenhuoltojärjestelmä sisältää yksityiskohtaista tietoa yksittäisistä kehon tyypeistä. Itse asiassa niitä pitäisi kutsua ”mieli-kehoksi” ja ottamalla pulssin Vaidya määrittelee yksilön luonnollisen psykofysiologisen koostumuksen eli prakritin, joka kirjaimellisesti tarkoittaa ”luontoa”. Yksilön prakriti edustaa luonnollista tasapainotilannetta fyysistä ainetta hienommalla fysiologian tasolla – doshien luonnollisesta tasapainotilaa (eli vata, pitta ja kapha suhteellisia osuuksia).
Kun Vaidya tietää henkilön prakritin, hän voi sen perusteella määrittää monia tekijöitä. Tärkeintä hän tietää, että jokainen erityinen prakriti on altis tietyille henkisille ja fyysisille häiriöille. Pulssin lukemisesta ja tarvittaessa fyysisestä tutkimuksesta Vaidya voi sitten määrittää, mikä on henkilön vikriti eli dosha eli poikkeavuus parhaasta mahdollisesta.
Pulssin hyvin hienovaraisesta epätasapainosta Vaidya pystyy määrittämään tulevien terveysongelmien siemenet jo kauan ennen niiden ilmenemistä. Kun diagnoosi on tehty, ayurvedinen lääkäri eli Vaidya määrää terapeuttiset ja ehkäisevät strategiat. Monet näistä ovat erittäin yksilöllisiä perustuen potilaan prakritiin ja vikritiin.
Se on Vaidyan järjestynyt tajunta, joka elävöittää järjestystä sairauden tai epätasapainon sisällä potilaan doshissa. Suuri Vaidya, kuten Pooja HP, toimii tämän huipputason diagnostisen kyvyn avulla.
Tämä on selvästi täysin uusi lääketieteellisen suorituskyvyn taso, johon jokainen länsimaisen lääkärin olisi järkevää pyrkiä. Itse asiassa viime vuosina monet länsimaiset lääkärit ovat harjoittaneet Ayurveda ja oppivat hallitsemaan hienompia ayurvedinen pulssianalyysin arvoja, kun he käyttävät sitä lääketieteellisissä praktiikassaan.

Ilmoittautumiset
Tapani Vaulasto
puhelin: 045 6791830
email: tapani.vaulasto@gmail.com

Lue lisää

Levottomat jalat

TV-ohjelman innoittamana haluan kertoa levottomista jaloista kärsiville, että apua on saatavilla. Vuonna 2005 tapasin asiakkaan, eläkkeelle siirtyvän herran, jolla oli karkkiaddikti. Hänellä oli karkkikippo jopa toiletissa.
Teimme silloisen tietämykseni mukaiset ruokavaliomuutokset ja otettiin määrätyt ravinnelisät käyttöön. Herra kysyi sitten, että saako nämä 5 karkkikippoa kuitenkin olla täällä asunnossa esillä, vaikka en niitä voikaan enää koskea, ettei tule liikaa muutosta yhdellä kertaa? Sanoin, että toki saa.
Sovitusti viiden päivän kuluttua hän soitti minulle ja sanoi, että hän ei ollut syönyt karkin karkkia tapaamiseme jälkeen. Hän ihmetteli miten ihmeessä nämä muutokset ovat voineet viedä hänen levottomat jalkansa pois. Hänellä oli ollut levottomat jalat jo 15 vuotta, tätä hän ei tullut kertoneeksi tapaamisellamme. Kaikkia lääketieteen hoitoikeinoja oli jo kokeiltu ja avioliitto oli menossa karille, koska vaimo ei jaksanut, ”lapsellisen karkkikäyttäytymisen” ja yöllisen häirinnänkään takia, karkkikippo oli myös yöpöydällä ja jalat vaivasivat pitkin yötä, aamuyöllä pahiten. Vaimo minut itse asiassa kutsuikin tapaamaan miestään ja halusi ehdottomasti, että tapaamme heidän kotonaan, jotta näkisin kaikki nämä karkkikipot.
Tämä oli vain yksi tarina, näitä on monia ja erilaisia syitä, miksi ravinteet eivät imeydy ja aiheuttavat ravintoainepuutoksia, jotka ovat levottomien jalkojen syy. Tiedän, että tämä aiheuttaa ajatuksia, mutta kokemuksella olen tästä aivan varma. Moni kertoo kokeilleensa kaikenlaisia hoitoja, mutta jos et ole käynyt Elinvoimaassa ei vielä kaikkia keinoja ole kokeiltu. 🙂

Lue lisää

Kiitos pikkujouluun osallistuneille!

Muutama kuva pikkujouluista.

Masajon luento oli erittäin hyvä ja valistava. Valitettavasti kuva jäi innostuksen lomassa ottamatta, ehkäpä saan sellaisen joltakin kuulijalta. 🙂

Elinvoimaa muuttui ”labraksi”. Seuraava mittauspäivä B12- ja D-vitamiini sekä osteoporoosi pidetään tammikuussa.

Oli hauska sattuma kolme naista jotka eivät toisiaan tunteneet tulivat samaan aikaan ja kaikilla oli fuksian värinen takki. 🙂

Aarni tekemässä iiristutkimusta.

Päivä olikin täynnä, joten halukkaille tiedoksi, seuraava iirispäivä tammikuussa.

Intialaiset terapeuttiset teet tulee ensi viikolla. Nautimme glöginä Masala Chaita höystettynä Masajon Intiaanisokerilla. Kaikki taisivat ihastua tähän uuteen ”glögiin”. <3
Saatiin vielä lisää arvontalahjoja, joten jokainen arpa voitti.

Onnittelut kaikille!

Elinvoimaa joulunalusaikaan ♡

Lue lisää

Pikkujoulut 2016

** Kutsu pikkujoulu-/asiantuntijapäiville

** Torstaina-perjantaina 24.-25.11 klo 11-20, lauantaina 26.11. klo 11-16
————————————————————
Kaikki tuotteet -15-20%, tuotelahjat ja lahjakortit pukinkonttiin esim. vastaanotto verianalyyseilla 150,- (norm. 180,-).

Tuotteiden asiantuntijoita vierailee pikkujouluissa.

Tarjoiluna mm. odotetut uudet WellAware smoothie- ja proteiinijauheet, Tulsi yrttiluomujuomat, Masajon herkkuja, mehustimen puristamia tuorejuomia ym.

Kätevästi tärkeätä tietoa ja tutkimuksia samalla, kun piipahdat pikkujouluissa; Masajon luento torstaina, kahden tärkeän vitamiinin B12 ja D-vitamiinin seerumimittaukset perjantaina sekä iiristutkimus lauantaina.

Arvomme kävijöiden kesken hurjasti lahjoja! 😀

Päivien ohjelma elää vielä, joten kannattaa seurata Elinvoimaa.fi/blogi tai Facebook.com/Elinvoimaa.

Olet lämpimästi tervetullut ja voit jakaa kutsun ystävällesi 🙂

Elinvoimaisin terveisin,
Sarita

============================================================
Masajon ilmaisluento torstaina klo 18.30

Ruususuolan ja intiaanisokerin mahdollisuudet verenpaineen ja verensokerin hoidossa
Luennon pitää Ilmari Larjavaara, Dr, kehitysjohtaja Masajolta
Masajo:
Kuosmasen perhe asui Boliviassa vuodet 1993-1999. Tuolloin erityisesti perheen isä, Matti E. Kuosmanen, sai mahdollisuuden tutustustua syvällisemmin paikallisiin luonnontuotteisiin ja niiden ravintoarvoihin ja terveyttä edistävään vaikutukseen. Muutto antoi lisäksi mahdollisuuden auttaa ihmisiä parantamaan ruokailutottumuksiaan ja hyödyntämään maaperän ravinteikkaita antimia.
Kuosmasen perheen palattua kotimaahansa, yhteistyö Andien ja Suomen välillä vahvistui. Organisoitiin yritys, joka työllistää Andien asukkaita tuomalla suomalaisten ulottuville eräitä heidän maallensa tärkeitä luonnontuotteita, Ruususuola-kristallisuolaa ja Intiaanisokeri-täysruokosokeria.

Perjantaina B12- ja D-vitamiinin seerumimittausta klo 12-18

Aikasi mittaukseen voit varata puhelimitse 0400 395 112 tai nettisivujen ajanvarauskalenterista ** https://elinvoimaa.nettiajanvaraus.fi (https://elinvoimaa.nettiajanvaraus.fi)

D-vitamiinin ja aktiivisen B12-vitamiinien seerumimittaukset pakettihintaan 80,- (norm. 110,-)
Voit myös varata vain yksittäisen mittauksen D-vit., 50 euroa ja B12-vit., 60 euroa.
Testien tulokset lähetetään kotiin kirjallisena sisältäen lääkärin lausunnon.

Aktiivisen B12-vitamiinin mittaus
B12-vitamiinin puutos kehittyy hitaasti ja voi olla pitkään oireeton, ja jää siksi usein huomaamatta. Puutos voi aiheuttaa muun muassa anemiaa ja hermoston oireita, kuten lihasheikkoutta, tunnon ja muistin häiriöitä. Seerumin kokonais-B12-vitamiinin tutkiminen ei välttämättä kerro B12-vitamiinin vajeesta. Suurin osa elimistön B12-vitamiinista on sitoutunut varastoproteiiniin eikä ole elimistön aktiivisessa käytössä. B12-vitamiinin puutos voi siis olla olemassa, vaikka kokonais-B12-vitamiinin taso olisikin riittävä. Aktiivisen B12-vitamiinin tason voi mitata yksinkertaisella verikokeella.

D-vitamiinin mittaus
D-vitamiini on perinteisesti liitetty luuston hyvinvointiin ja kalsiumin imeytymiseen. Sittemmin se on liitetty myös infektioihin, diabetekseen, useisiin syöpiin ja verenkiertoelinten sairauksiin. Moninaisista terveysvaikutuksista johtuen oma D-vitamiinitaso kannattaa selvityttää aika ajoin, sillä erityisesti pimeä vuodenaika johtaa helposti puutokseen. D-vitamiinin pääasiallinen lähde on auringon ultraviolettisäteily, mistä johtuen ongelma korostuu Suomessa.
Oman D-vitamiinitason saa selville verinäytteestä tehtävällä mittauksella. Biohitin D-vitamiinitesti mittaa molempia elimistölle tärkeitä vitamiinimuotoja, joten mittaustulos kertoo suoraan, onko D-vitamiinin saanti riittävällä tasolla.

Tule mittauksen ja katsotaan saatko sinä riittävästi näitä vitamiineja?
Mittaukset suorittaa Biohit laboratoriopalvelut.
kuva ei liity iiristutkimukseen

Lauantaina iiristutkimusta klo 11-16
Tutkimuksen hinta 30 euroa

Aikasi iiristutkimukseen voit varata puhelimitse 0400 395 112 tai nettisivujen ajanvarauskalenterista ** https://elinvoimaa.nettiajanvaraus.fi (https://elinvoimaa.nettiajanvaraus.fi)

Iirisanalyysissä tutkitaan silmän värillisen osan hienorakennetta ja pigmenttiä suurennetusta kuvasta. Iiriksessä on edustettuna koko kehon refleksipisteet, ja siitä saadaan selville kehon perusrakenne, eli luontaisesti vahvat ja heikot alueet, sekä muuta yksityiskohtaisempaa tietoa esimerkiksi hermoston toimintaan liittyen. Saat lisäksi tietoa siitä, miten voit vahvistaa heikompia alueita ja pitää ne mahdollisimman vahvoina ja toimintakykyisinä. Saat analyysin mukana lähikuvat iiriksistäsi ja lyhyen raportin tärkeimmistä havainnoista sähköpostiisi.

Tutkimuksen tekee iiristutkija Aarni Kimmo

Kaikkien pikkujouluissa kävijöiden kesken arvotaan tonttujen avokätisesti antamia tuotelahjoja.
V10Plus, Biolatte, Futmed, Aboa Medica, Natura Media, Immitec, WellAware, Organic Life ja Masajo sekä muita Elinvoimaan edustamia tuotteita.
Ihan vinkkinä, esim. ihonhoitopaketti lahjan arvo on 118 euroa, onneksi näitäkin on kolmelle onnekkaalle 🙂
Arvonta suoritetaan lauantaina klo 16. Onnekkaille voittajille ilmoitetaan sähköpostitse.

Lue lisää

D- ja B12-vitamiinien mittauspäivä Elinvoimaassa perjantaina 25.11.16

Kätevästi kahden tärkeän vitamiinin seerumimittaukset samalla, kun piipahdat pikkujouluissa 🙂
Aikasi mittaukseen voit varata puhelimitse 0400 395 112 tai https://elinvoimaa.nettiajanvaraus.fi/customer-ui/ nettisivuilta ajanvarauskalenterin kautta. D-vitamiinin ja aktiivisen B12-vitamiinien seerumimittaus pakettihintaan 80,-
Voit myös varata vain yksittäisen mittauksen D-vit., 50 euroa ja B12-vit., 60 euroa.
Testien tulokset lähetetään kotiin kirjallisena.
24.-26.11. vietämme myös pikkujoulua, paljon tarjouksia, lahjaideoita, tuote-esittelyitä ja tarjoilua. 🙂

Aktiivisen B12-vitamiinin mittaus
B12-vitamiinin puutos kehittyy hitaasti ja voi olla pitkään oireeton, ja jää siksi usein huomaamatta. Puutos voi aiheuttaa muun muassa anemiaa ja hermoston oireita, kuten lihasheikkoutta, tunnon ja muistin häiriöitä. Seerumin kokonais-B12-vitamiinin tutkiminen ei välttämättä kerro B12-vitamiinin vajeesta. Suurin osa elimistön B12-vitamiinista on sitoutunut varastoproteiiniin eikä ole elimistön aktiivisessa käytössä. B12-vitamiinin puutos voi siis olla olemassa, vaikka kokonais-B12-vitamiinin taso olisikin riittävä. Aktiivisen B12-vitamiinin tason voi mitata yksinkertaisella verikokeella.

D-vitamiinin mittaus
D-vitamiini on perinteisesti liitetty luuston hyvinvointiin ja kalsiumin imeytymiseen. Sittemmin se on liitetty myös infektioihin, diabetekseen, useisiin syöpiin ja verenkiertoelinten sairauksiin. Moninaisista terveysvaikutuksista johtuen oma D-vitamiinitaso kannattaa selvityttää aika ajoin, sillä erityisesti pimeä vuodenaika johtaa helposti puutokseen. D-vitamiinin pääasiallinen lähde on auringon ultraviolettisäteily, mistä johtuen ongelma korostuu Suomessa.
Oman D-vitamiinitason saa selville verinäytteestä tehtävällä mittauksella. Biohitin D-vitamiinitesti mittaa molempia elimistölle tärkeitä vitamiinimuotoja, joten mittaustulos kertoo suoraan, onko D-vitamiinin saanti riittävällä tasolla.

Tule mittauksen ja katsotaan saatko sinä riittävästi näitä vitamiineja?
Mittaukset suorittaa Biohit laboratoriopalvelut.

Lue lisää

V10 PLUS IHONHOITOSARJAN -20% PÄIVÄT ELINVOIMASSA TI-PE 4.-7.10. KLO 11-19

v10plus-kevatKahden ison seerumin + esim. LX voiteen ostajalle LX silmänympärysvoide 15 ml lahjaksi (arvo 65,-), niin kauan kuin tuotteita ja lahjoja riittää. Toki kaikki asiakkaat saavat jonkun lahjan. 🙂

V 10 Plus -sarjan silmänympärysvoiteessa on kaikki mitä tarvitaan herkän silmänympärysihon hoitoon. Se auttaa vaalentamaan tummia silmänalusia, vähentämään turvotusta sekä säilyttämään herkän silmänympärysihon kiinteänä ja heleänä. Se tasoittaa silmäpusseja ja juonteita. Voide auttaa silmänympärysaluetta saavuttamaan myös optimaalisen kosteustasapainon.

V10 Plus on tehokas ihonhoitosarja meille kaikille, sarjasta löytyy tuotteet myös nuorille ja miehille 🙂 Sarjan tuotteet eivät sisällä lainkaan parabeeneja, mineraaliöljyjä, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, joten ne sopivat herkimmällekin iholle. Raaka-aineet ovat pääosin luonnosta peräisin ja ne ovat puhtaassa ja tiivistetyssä muodossa parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Itse olen kemikaaliallergikko ja tämä sarja sopii kokonaisuudessaan minulle ja kymmenille allergisille asiakkailleni. En ole kahden vuoden aikana törmännyt yhteenkään asiakkaaseen, jolle tuotteet eivät olisi sopineet.

Japanilainen Akiko Yokota kehitteli sarjan 12 vuotta sitten ja Suomessa sarja on ollut jo 6 vuotta. Palkittuja tuotteita ovat seerumit, kuorinta ja naamio. Moni tuntee sarjan palkitun kuorinnan 🙂
kuorinta-kuva
Huippusuosittu rakeeton kuorintageeli tehostaa seerumien vaikutusta! Se poistaa kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet hellästi, mutta tehokkaasti ilman kuorivia rakeita. Se kirkastaa ihoa välittömästi ja sopii vaikka tulehtuneelle aknelle jokapäiväiseen käyttöön siihen saakka kunnes saadaan tulehdus taltutettua lakritsiuutteen ja sisäisen hoidon avulla.

Tuotteisiin voit tutustua tästä linkistä: http://elinvoimaa.fi/v-10-plus/

Samalla reissulla kannattaa ostaa myös immunologian vahvistajat ja Porpolaid-valmisteet -10% lääkekaappiin talven flunssan varalle.

Ja jos Roll Shaper lymfahoito kiinnostaa voit ottaa ilmaisen tutustumishoidon samalla käynnillä, kunhan varaat ajan. 🙂
Elinvoimaa Roll-Shaper

Käyn jossakin kohtaa päivää lounaalla, joten jos tulet kiireellä paikalle, niin varmistathan, että olen paikalla. Voimme myös sopia jonkin muun ajan, klo 11-19 ulkpuolella. Puh 0400 395 112.

SAA JAKAA 🙂

Lue lisää

Kesä meni, kiloja saattoi tulla :) Roll Shaper -rullalla lymfa auki ja kuonalle kyytiä

Suomen suvi saattaa olla aika moista herkuttelua ja juomien nauttimista ystävien seurassa. 🙂

Jos tuntuu siltä, että kesän herkut jumittuivat kehoon, niin kannattaa tulla kokeilemaan Roll Shaper -hoitoa. Toki hoito sopii muillekin. 🙂

Hoidosta on myös apua tulevan flunssakauden ”estohoitona”. Mitä huonommassa tilassa lymfasuonistosi on, sitä helpommin sairastut.

Laiteen sarjahoitoa on kokeillut niin istumatyötä tekevät, kuntolilijat, tanssijat, urheilijat, lihaskivuista kärsivät, laihduttajat kuin selluliitista kärsivät.
”Voi ei nytkö se jo loppui” 🙂
Tämä on tullut toisten suusta jo ensimmäisellä käynnillä, toisten viimeistän viidennen hoitokerran jälkeen, kun lymfakierto on jo hyvin auki ja alkaa ”nauttimaan” hoidosta 🙂 Alussa kalvojännitykset ja lihaskivut saattavat tuntua ”makean kipeältä”.

Laiteeseen voit tutustua paremmin Roll Shaper -sivuilla. Laite kiihdyttää lymfakiertoa ja laittaa kuonat liikenteeseen, sarjahoidossa myös senttejä karisee. Ensimmäiset 3-4 kertaa kannattaa kierrosluku pitää matalana, jotta keho puhdistuu ja lymfa virtaa paremmin. Kun pahimmat kuonat on saatu liikenteeseen voi laitteen kierroslukua nostaa; tällöin voi alkaa jo vähän painamaan lihaksia rullia vasten, näin päästään kiinni lihasjumeihin. Rullasta on iso hyöty myös kotihoitoon, koska Roll Shaper kertoo kyllä mikä kohta sinulla on jumissa. Tätä kohtaa voit tietysti hoitaa kotona esimerkiksi Foamrollerilla tai faskiapallolla.

Lymfasuoniston hyvä toiminta näkyy myös elävän veren analyysissa vähentäen mm. kuonalauttojen syntyä. Hoitosarjan jälkeen lymfa pystyy tekemän työnsä paremmin eli kuljettamaan kuonaa pois. Tästä on hyötyä elimistön tärkeille puhdistuslaitoksille eli maksalle ja munuaisille.
Toki elimistön puhtautta voidaan tukea myös mm. ruokavaliolla, liikunnalla ja vähentämällä synteettisten valmisteiden kuten lääkkeiden käyttöä.
Sarjahoidon jälkeen kannattaa käydä Roll Shaper hoidossa pari kertaa kuussa tai tarvittaessa, esim. juhlien jälkeen.

Varaa oma ilmainen tutustumiskäynt 45 min viikoille 36-37 (5.-16.9.) p. 0400 395 112 tai info@elinvoimaa.fi. Ota mukaan trikoot, mahdollisimman napakka pusero ja sukat. 🙂

Tervetuloa!

Lue lisää

Punkeille ja allergiaoireille heipat

Kiinnostaako punkkeja ja itikoita juuri sinun kroppa?

Luonnon uutteita voidaan käyttää sisäisesti ja ulkoisesti ”häätämään” nämä ei toivotut häiriköt.

Composoria löytyy hyllystä, joten kurvaa Elinvoiman kautta ennen mökkireissua 🙂

Kuten myös allergiatropit, turha niiskuttaa ja olla väsynyt Jussina 🙂

Muista soittaa, että joku on paikalla 🙂

Elinvoimaista Juhannusta

Lue lisää

Vaivaako allergiat?

Yhdistelmähoito maitohappobakteeri ja Composori  auttavat oireisiin paremmin, kuin lääkkeet. Hoito ei väsytä, vahvistaa  immunologiaa, oikeanlaisen bakteerikannan kasvusta hyötyy koko elimistö. Sopii vauvasta vaariin.

Elimistöä kannattaa tukea kesän allergioita vastaan läpi vuoden, ei vain silloin kun allergia-aiheet kuten siitepöly on kuormittamassa immunologiaa.

Miksi elimistö alkaa regoimaan luonnon hiukkasille? Jälleen syy löytyy soliston väärästä tai heikosta bakteerikannasta. Löysin selkeän helposti ymmärrettävän selityksen koulun oppikirjasta 🙂

Elintason noustessa hygienia on lisääntynyt ja monet tartuntataudit näin vähentyneet. Tämä myönteinen kehitys on kuitenkin lisännyt allergioiden määrää. Jos ihmisen puolustusjärjestelmä ei saa riittävästi haasteita, esimerkiksi viruksia ja bakteereita, se hyökkää vaarattomien kohteiden, kuten siitepölyhiukkasten, kimppuun. (Voimaa terveystieto 7-9)

Ostoksille Elinvoimaan voi tulla sovitusti, p. 0400 395 112

Lue lisää

Elinvoimaa taipuu moneksi

 

Synttäreitä voi viettää näinkin:

Illansuussa Elinvoimassa vietettiin asiakkaan 50 v synttäreitä. 🙂

Hän varmasti rakastaa kaikkia kutsumiaan vieraita, koska halusi heille tarjota luennon hyvinvoinnista.

Tupa oli täynnä ihania naisia,  pulina ja skumppalasien kilinä sopi tähän tilaisuuteen aivan loistavasti 🙂

 

Päivällä maskeerasin tanssijoita esitykseen

imageNeidit lähtivät esitykseen ”rooliin” sopivilla sähkönsinisillä silmillä ja hopeilla huulilla.  🙂

ps. kuva on harjoitusmeikistä esitysmeikki oli valoineen ja varjostuksineen huomattavasti ”rankempi”.

Leppoisaa sunnuntaita 🙂

Lue lisää